Freelance Event Beveiliging

RSS STAAT BIJ ALLE EVENEMENTEN PARAAT

Zoekt u voor een evenement beveiligers op basis van freelance? Ook daar kan RSS u perfect mee van dienst zijn. Steeds vaker wordt er gevraagd naar beveiligers die als ZZP’er werkzaam zijn. Zo heeft u als opdrachtgever de keuze uit een beveiliger die precies aansluit op uw wensen en/of project(en) én kunt u gemakkelijker gebruik maken van beveiligingsdiensten op kleine schaal of lokaal niveau.

Zoekt u een stressbestendige teamplayer om uw team uit te breiden? Dan bent u bij RSS aan het juiste adres. Wij assisteren graag bij grote of kleine projecten. Of het nu gaat om een evenement of lokale beveiligsdienst. Wij maken graag kennis en zijn te allen tijde benieuwd naar uw samenwerkingswensen.

Freelance Event Beveiliging

RSS STAAT BIJ ALLE EVENEMENTEN PARAAT

Zoekt u voor een evenement beveiligers op basis van freelance? Ook daar kan RSS u perfect mee van dienst zijn. Steeds vaker wordt er gevraagd naar beveiligers die als ZZP’er werkzaam zijn. Zo heeft u als opdrachtgever de keuze uit een beveiliger die precies aansluit op uw wensen en/of project(en) én kunt u gemakkelijker gebruik maken van beveiligingsdiensten op kleine schaal of lokaal niveau.

Zoekt u een stressbestendige teamplayer om uw team uit te breiden? Dan bent u bij RSS aan het juiste adres. Wij assisteren graag bij grote of kleine projecten. Of het nu gaat om een evenement of lokale beveiligsdienst. Wij maken graag kennis en zijn te allen tijde benieuwd naar uw samenwerkingswensen.

Partners, collega’s & opdrachtgevers.

Rick van Heezik
Markos Security Beverwijk
Innovation Security Events
HSR Security
Compleet Security

Laat ons uw wensen weten.

RSS is gecertificeerd overeenkomstig de internationale norm ISO 9001 en biedt een ruim assortiment aan beveiligingsoplossingen, waardoor u bij één organisatie terecht kunt. Wij adviseren  u uitvoerig over de meest ideale oplossing voor uw organisatie. De uiteindelijke uitvoering gebeurt door een vakbekwame beveiligingsmedewerker. Service gericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het verlenen van beveiligingswerkzaamheden.

Stuur ons een bericht.

Mail vandaag nog en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs om u te informeren en adviseren over de beveiligingsdiensten van ons beveiligingsbedrijf.

CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer: 0644863299